Inderdaad, we zijn weer van plan om een Zuidpop editie te organiseren! In 2023, dus dat is nog een eindje weg. Maar we willen nu al inventariseren of het haalbaar is met het aantal vrijwilligers en de kosten die we moeten ophoesten om een dergelijk feestje te organiseren.

Hoewel de derde editie een succes was (ondanks een beetje regen) merken we dat we echt meer vrijwilligers nodig hebben om de boel goed te laten lopen. Vandaar dat we een oproep doen aan de wijk- en buurbewoners om een paar uurtjes te komen helpen. 

Zeg nou zelf, hoe gaaf is het om een bijdrage te leveren aan ons eigen muziekfestival in de wijk, voor en door wijkbewoners? 30 vrijwilligers hebben zich inmiddels aangemeld…maar we hebben er minimaal 35 nodig en het liefst nog meer! Help jij mee?

Stuur een mailtje naar patrick@zuidpop.nl als je ons voor een paar uurtjes kan/wil ondersteunen als vrijwilliger!

Achter de schermen zijn we natuurlijk al wel aan het kijken welke lokale helden we dit keer op het podium willen hebben. We hebben er al een paar op het oog en we kunnen alvast verklappen dat ze gaan debuteren op Zuidpop. Je mag er in ieder geval vanuit gaan dat het weer een leuke mix zal gaan worden.